Eagles Nest Outfitters

Eagles Nest Outfitters Brandul isi are inceputurile in Florida in 1999. Pasiunea calatoriei si experimentul  de a vinde hamace la festivalurile de muzică și la comunitatile aflate in drumul dintre Florida si Coasta de Est intr-o rulota, au creat ulterior nevoia de a crea si a vinde cele mai confortabile hamace din lume . Hamace printate

Inspirat din anii de calatorie, fondatorii ENO au inceput linia de produse cu un hamac simplu. Acesta trebuia sa fie rapid de impachetat, pregatit pentru călătorie. In curand si-au dat seama ca cea mai buna modalitate de a-i aduce pe oameni in hamac a fost sa proiecteze un sistem de prindere usor de utilizat. Eliminand folosirea nodurilor complicate au schimbat nisa segmentului de calatorie. Ei au proiectat și brevetat primele sisteme de suspendare fara noduri. Prin asta au revoluționat hamacul, oferindu-i o deschidere mult mai larga catre mase.

Eagles Nest Outfitters continua sa creasca și sa prospere în Asheville, NC. ENO se angajează să acorde 1% din vânzările lor anuale pentru a sprijini organizațiile nonprofit concentrate asupra mediului. Printr-un parteneriat cu Trees for the Future ENO plantează 2 copaci pentru fiecare hamac vândut.

Main Menu