Topoare camping

 • Mini topor Coghlans

  Material: cap de otel carbon SK-5 din otel inoxidabil cu placare satinată

  Mini Toporul Coghlans  este un instrument indispensabil pentru camperi, backpackeri, vanatori si alti entuziasti care au nevoie de un topor robust, mic, functional și care ocupa putin spatiu.

   

  Mini topor Coghlans

  119,00 lei
 • Topor camping Coghlans

  Toporul Coghlans are cap din otel forjat. Axul manerului este realizat din otel.

  Designul lamei include si un extractor de cuie.

  Maner este acoperit cu material cauciucat anti-alunecare.

 • Topor Coghlans

  Toporul Coghlans este full tang si are lama si manerul din otel, manerul este acoperit cu material cauciucat anti alunecare.

  Partea din spatele lamei este mai lata astfel incat poate fi utilizata ca si ciocan.

  Topor Coghlans

  140,00 lei
 • Topor Kershaw Deschutes

  Topor Kershaw Deschutes ideal camping, bushcraft, supravietuire. Maner full tang si constructie robusta.

  Topor Kershaw Deschutes

  390,00 lei450,00 lei

Topoare camping -Cutite si topoare utilitare pentru activitati outdoor, EDC, camping, bushcraft, supravietuire.

La inceput a fost cutitul si toporul! Cutitele si topoarele au fost printre primele si cele mai importante ustensile folosite de om pentru procurarea si prelucrarea mancarii sau ca arme pentru autoaparare.

Cutitul a reprezentat unul dintre primele și unul din cele mai importante instrumente ce au permis dezvoltarea tehnologiei. Cutitul sta la baza culturii, stiintei si armatei.

Inca de la inceputuri, cutitul si toporul sunt vazute ca instrumente vitale pentru supravietuire. Sunt folosite in lupta, constructie, prepararea alimentelor si astfel devin instrumente de baza, de unde toate celelalte s-au nascut.

Din vremuri stravechi, pietrele ascutite au inceput o evolutie lenta si au inceput sa semene cu omologul lor modern. Inainte ca focul sa permita topirea diverselor metale si forjarea, omologul lor de piatra a primit mai multe imbunatatiri.

In categoria Cutite si topoare outdoor, bushcraft, supravietuire, edc gasesti produse Kershaw, Zero Tolerance, Coghlans, Opinel

Main Menu