Sac de dormit Jura 2

415,00 lei

Disponibil pentru Comandă în Așteptare

Sac de dormit special conceput pentru hamac.

Compare

Sac de dormit Jura 2

Folosirea unui sac de dormit clasic in interiorul unui hamac nu este foarte facila de aceea DD Hammocks a venit su solutia ideala, un sac de dormit special conceput pentru folosirea in interiorul hamacului.

Temperatura de confort pentru sacul de dormit Jura 2 este de -5 grade Celsius. Sacul de dormit are fermoar pe mijloc sau astfel incat sa nu afecteze pierderile de caldura prin lateral si beneficiaza de un strat rezistent la apa in zona picioarelor. Poate fi folosit si direct pe pamant sau iarba.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume, reusind sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Din dorinta de a realiza produse de calitate si utile stilului sau de viata, Nick continua inovatiile in accesorii pentru hamace in cadrul altor calatorii. Conduce din Scotia si pana in Mongolia intr-o Skoda adaptata special pentru atarnarea hamacelor, petrecand peste o luna dormind in hamac. O expeditie istovitoare si dezastruoasa in munti, pe insula Cardamom din Cambogia in timpul musonului, intareste si mai mult dorinta de realizari. Urmeaza o calatorie cu un Land Rover in Sahara si inapoi in UK si multe alte drumetii periculoase dar spectaculoase.

Sac de dormit Jura 2 – calitate/pret- ireprosabil!

Informații suplimentare

Greutate1700 g

Main Menu