Husa pentru hamac

49,00 lei

Stoc epuizat

Husa pentru hamac este un accesoriu util pentru orice aventuriercu hamacul.

Compare
Husa pentru hamac este un accesoriu util pentru orice aventurier cu hamacul.  Husa pentru hamac DD hammocks nu doar iti apara de ploaie hamacul in perioadele de nefolosire, dar te poate  ajuta sa-l  impachetezi mai bine in husa de compresie. Il poti atasa direct prin cordelina de sustinere pentru a-l putea avea rapid la indemana.
Specificatii:
Lungime: 2.8m x 15 cm
Culori: verde, camuflaj
Greutate: 60 g

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume, reusind sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Dorinta lui Nick este ca utilizatorii produselor DD sa se inspire din calatoriile sale si sa faca la randul lor asemenea calatorii spectaculoase.

Main Menu