Hamac camuflaj Nest

469,00 lei

4 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Hamacul Nest de la DD Hammocks este acoperit in totalitate cu materialul MC si este realizat special pentru camuflajul in zonele cu vegetatie abundenta si paduri

Compare

Hamac camuflaj Nest, cel mai camuflat hamac de la DD Hammocks! 

Hamacul Nest de la DD Hammocks este acoperit in totalitate cu materialul MC/ camuflaj. Este realizat special pentru camuflajul in zonele cu vegetatie abundenta si paduri. Nest iti ofera camuflajul perfect pastrand in acelasi timp confortul celorlalte modele de hamace DD Hammocks.

Hamac camuflaj Nest are design similar cu binecunoscutul hamac Frontline  care a primit in schimbul plasei de insecte un acoperis realizat din material integral MC/camuflaj. Astfel, esti mai bine protejat de insecte si vant, dar si de privirile vecinilor de camping sau cele ale animalelor salbatice. O ferestra mica din plasa de insecte iti asigura atat ventilatia cat si panorama, fara sa compromita capacitatea de camuflare.

Nest beneficiaza de un double-layer respirabil caruia i se poate atasa o saltea gonflabila DD Inflatable Mat  pentru perioadele mai reci ale anului. Hamacul ets echipat cu 10 metri de cordelina pentru ancorare si are la interior 4 buzunare pentru depozitare.

Hamac camuflaj Nest – MC from DD Hammocks.

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. Cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie, dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac. The Camping Hammock, de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

  • Fully cloaked in DD’s own Multicam Camouflage pattern – a versatile and complex pattern that blends in seamlessly to a multitude of natural surroundings.
  • Caracteristici Hamac camuflaj Nest
  • Plasa de insecte la capatul hamacului
  • Respirabil, double-layer si inchidere velcro.
  • 2 x  bete usoare pentru spatiere, pot fi stranse, au 60 cm.
  • 2 x fermoare care pot fi deschise pe ambele parti
  • 2 x bucle la interior pentru agatare echipament.
  • 4 buzumnare interne care pot fi folosite si la alte hamace.
  • Vine la pachet cu 10 mt cordelina.
  • Sac de compactare

Informații suplimentare

Greutate1200 g
Dimensiuni270 × 140 cm
Producator

Culoare

Marime

,

Material

Greutate

Straturi

Plasa insecte

Activitate

, , , ,

Main Menu